top of page
flour-dust-1910046_1920.jpg

BARTHOLOMEES

BAKKERIJMACHINES I BAKKERIJ- EN IJSVERPAKKING I IJSSALONS I VERKOOPAUTOMATEN I OVENS I KOELING I REINIGINGSMIDDELEN

Home: Welkom
bartholomeesstempel.jpg

BARTHOLOMEES PETER

Wat ging vooraf

Mijn naam is Bartholomees Peter, gelukkig gehuwd en vader van drie toffe dochters.
Professioneel ben ik reeds meer dan 30 jaar actief in de bakkerijwereld. In beginfase ben ik gestart met de verkoop van bakkerijgrondstoffen. Met die ervaring op zak heb ik 18 jaar later de beslissing genomen om de verkoop te gaan realiseren van bakkerijmachines, bakkerijverpakking, ijsmachines en verkoopautomaten, dit alles in dienstverband. Gezien de jarenlange ervaring in desbetreffende sectoren ben ik sinds 1 januari 2020 gestart als zaakvoerder van de firma "Bartholomees" waarbij ik de verkoop van voornoemde zaken uitoefen.

Home: Over

WAARVOOR KAN U BIJ MIJ TERECHT

Dit is mijn aanbod

U kan bij mij terecht voor de aankoop of leasing van nieuwe of tweedehands bakkerijmachines, ijsmachines, verkoopautomaten, bakkerijverpakking en reinigingsproducten van ecolab. 


Voor bakkerijmachines, ijsmachines en verkoopautomaten: broodautomaten, drankautomaten, snackautomaten, fruitautomaten, bloemenautomaten, vakjesautomaten.... is er een duurzame samenwerking met de firma "Bakktrade" uit Geel.

Uiteindelijk werd deze partner gekozen voor het uitgebreide assortiment, de perfecte service 7/7 dagen 24/24 uur, de deskundigheid, de ervaring en de marktkennis.

Voor verpakkingsmaterialen naar de bakkerij en ijsbereiders: papieren of plastic broodzakken, pistoletzakken, taartdozen, buchedozen, stickers, rondels, cuvettes, ijspotjes, ijsdozen, clair-o-pack, charcuteriepapier,... zowel met gepersonaliseerde bedrukking als met standaard bedrukking, is er een duurzame samenwerking met de firma "Driesenfoods" uit Herentals.

Ook reclamedrukwerk op broodzakken hoort bij het aanbod.

Uiteindelijk werd deze partner gekozen omdat hij reeds decennia lang werkzaam is in de bakkerijsector en daar een zeer goede naam en faam heeft verworven. Ook naar distributie en drop-off is Driesenfoods voor mij de beste keuze gezien hun integratie in de bakkerij- en ijssector. 

De duurzame samenwerking met deze twee bedrijven moet er voor zorgen dat u als klant accuraat en snel bediend wordt en dat u kwaliteit krijgt voor uw centen. Zelf blijf ik daarbij uw persoonlijk aanspreekpunt waarbij ik zorg voor het contact, de verkoop, de verwerking van de orders, het in goede banen leiden van de technische ondersteunig, advies.... 

baked%2520pastries_edited_edited.jpg
Snackautomaten
Image by Lama Roscu

VERKOOP VAN BAKKERIJMACHINES & BAKKERIJVERPAKKING

VERKOOP VAN VERKOOPAUTOMATEN

VERKOOP VAN IJSMACHINES

Home: Diensten

CONTACT

BTW: BE 0755.325.340    I    IBAN: BE88 7360 7590 0241

Tennislaan 10
3900 Pelt (Belgie)

+32 (0) 496 06 88 80

Telefoonnummer voor technische ondersteuning of interventies 24/7 voor machines: +32 (0) 3 272 38 37.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Peter%20Bakktrade%20kleur_edited.jpg
Home: Contact
bottom of page